Da jeg begyndte at interessere mig for bikepacking tilbage i 2018, kunne jeg bruge timer inde på det, der må være bikepackingens svar på biblen – www.bikepacking.com.

  Længe før jeg overhovedet havde været på min første tur, havde jeg læst turberetninger, drømt om ruter rundt om i verden og savlet over flotte cykler. Universet på bikepacking.com er virkelig lækkert, og det har helt sikkert været medvirkende til, at jeg selv kom i gang med at dyrke bikepacking.

  Derfor faldt det mig også naturligt at prøve at lave en dansk pendant. Jeg vil dog straks sige, at jeg ikke har nogen ambitioner om, at denne blog skal så meget som nå sin amerikanske gudfar til sokkeholderne. Slet ikke.

  Men jeg drømmer om, at bikepacker.dk kan blive et samlingssted for alt, der er bikepacking-relateret i Danmark.

  Først og fremmest håber jeg på at få opbygget et stort arkiv med en masse fede bikepacking-ruter i hele landet. Men jeg drømmer også om at skrive portrætter af danske bikepackere, formidle information om løb og events, lave grejtests og meget mere.

  Hvis du har en rute, du gerne vil dele, eller en god idé til en historie, vil jeg blive mægtig glad, hvis du vil skrive til mig!

  God vind

  Sebastian